NOVAC STIŽE KRAJEM JANUARA: Objavljene konačne liste za dodelu studentsih kredita i stipendija

B.B.

17. 01. 2024. u 16:13

MINISTARSTVO prosvete objavilo je konačnu listu kandidata za dodelu studentskih kredita i stipendija za školsku 2023/2024. godinu.

НОВАЦ СТИЖЕ КРАЈЕМ ЈАНУАРА: Објављене коначне листе за доделу студентсих кредита и стипендија

FOTO: printskrin/studentski život

Studenti kojima je prvi put odobren studentski kredit dužni su da preko svoje visokoškolske ustanove, najkasnije do 20. februara dostave - menicu, izjavu žiranta (obrazac 6) i očitanu ličnu kartu žiranta.

Isplata studentskih kredita i stipendija vrši se putem Studentske kartice i očekuje se krajem januara.

Takođe, Ministarstvo prosvete objavilo je i konačnu listu dodeljenih stipendija za izuzetno nadarene učenike i studente. Stipendisti su dužni da dva primerka čitko potpisanog i popunjenog Ugovora dostave Ministarstvu prosvete, najkasnije do 26. januara  preporučenom poštom ili neposredno preko pisarnica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo