Домаћа крем чорба од целера и купуса идеална је са све оно који пазе на линију и желе да изгубе који килограм. Ова чорба је, поред тога што је укусна и хранљива, и здрава и уклања вишак течности из тела.
Повезане вести
ЧОРБА ОД АРТИЧОКЕ: Нискокалорична и пуна витамина, све што вам је данас потребно
Спремите себи и својој породици витаминску чорбицу за јачање целог тела.
29. 04. 2024. у 13:00
ЧОРБА ОД РУКОЛЕ: Хранљива и окрепљујућа
Здрава чорба од руколе употпуниће сваки ручак.
20. 04. 2024. у 14:00
ПИЛЕЋИ ПОТАЖ СА ПРАЗИЛУКОМ И ЦЕЛЕРОМ: Савршено кремаст, који мирише и прија у свако доба дана
Ово је фантастична домаћа верзија крем пилеће супе - класика која прија свима.
19. 03. 2024. у 11:00
БЕЛА ЧОРБА СА СЛАНИНОМ И КУКУРУЗОМ: Јело које ћете изнова и изнова правити
Богато чорбасто јело за комплетан ручак, јело које окрепљује.
15. 03. 2024. у 20:00
ЗЕЛЕНИ УЖИТАК: Рецепт за освежавајућу чорбу од тиквица и сочива
Укусно здравље у сваком залогају, једноставан и хранљив рецепт за чорбу која одушевљава укусом и богатством састојака.
01. 03. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
РУСКЕ КАПЕ СА ЈАФОМ: Много бржа варијанта од обичних руских капа
Уместо коре иде кекс, па се много брже праве од класичних, а укус је феноменалан.
20. 05. 2024. у 22:00
ДОМАЋА ПИТА ПУЊЕНА ФЕТА СИРОМ И ПЕРШУНОМ: Овако припремљена пита ће нестати из тепсије у трен ока
Ако правите домаће коре за њих су вам потребне вештине, али то не значи да не треба да се упуштате у ту авантуру и да вам оне неће успети. Предлажемо вам да направите питу са фета сиром и першуном од домаћих кора, а она је супер предлог за доручак.
20. 05. 2024. у 20:00
НАПРАВИТЕ ЗДРАВ ДОРУЧАК: Стари рецепт за овсену кашу
Овсена каша вам пружа свестрану основу коју можете даље прилагођавати својим укусима.
20. 05. 2024. у 19:00
ГАСПАЧО: Традиционална шпанска супа
Чувени шпански специјалитет, хладна супа од парадајза, освежева када су врућине.
20. 05. 2024. у 18:00
РЕЦЕПТ ЗА ГРЧКИ ЈОГУРТ: Уз мало труда, добићете га у кућној варијанти, а одличан је
Грчки јогурт можете додавати разним јелима, обогатити га воћем, медом или јести самостално.
20. 05. 2024. у 16:00
Коментари (0)