БЕЛА ЧОРБА СА СЛАНИНОМ И КУКУРУЗОМ: Јело које ћете изнова и изнова правити

Новости онлине

15. 03. 2024. у 20:00

Богато чорбасто јело за комплетан ручак, јело које окрепљује.

БЕЛА ЧОРБА СА СЛАНИНОМ И КУКУРУЗОМ: Јело које ћете изнова и изнова правити

Foto: Jutjub/Printskrin/ Recipe30

Састојци:

  • бело месо 400 г
  • празилук 2 струка
  • млеко 500 мл
  • неутрална павлака 200 мл
  • сланина 100 г
  • смрзнути кукуруз 175 г
  • кромпир 3
  • со по укусу
  • уље по потреби
  • брашно 1 кашика

Припрема:

Бело месо испеците на тигању и оставите га са стране. Пропржите сланину, додајте сецкани празилук и динстајте док не омекша.

Додајте кромпир исечен на коцкице, брашно, те уз стално мешање сипајте млеко. Посолите и кувајте 20 минута.

Додајте пилетину, со, кукуруз, неутралну павлаку, а потом крчкајте још пет минута. Чорбу послужите уз хлеб.

БОНУС ВИДЕО - ДР Новости: Када треба почети са анти-аге рутином

(Жена)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

СКАНДАЛ У РИМУ: Новак Ђоковић погођен флашом у главу! (ВИДЕО)