ШНИЦЛЕ СА ПОВРЋЕМ И СЛАНИНОМ ИЗ РЕРНЕ: Конкретан оброк држаће вас дуго ситим, а осваја од првог залогаја
Уколико вам треба ручак на брзака онда је ово рецепт за вас.
Састојци:
- 4 свињске шницле
- по жељи поврћа (шаргарепе, паприка,
- црног или празилука, парадајза)
- 2-3 чена белог лука
- со
- бибер
- суви биљни зачин
- туцана љута паприка
- 50 г суве сланине
- неколико кашика киселе павлаке
Припрема:
Рерну загрејте на 220 степени. Излупајте шницле па их посолите и побиберите. Исеците поврће на колутове. У ватросталну посуду сипајте поврће , па га посолите и побиберите, и додајте суви биљни зачин и љуту туцану паприку. Измешајте па преко тога поређајте шницле. Сланину исеците на тракице, па наређајте преко шницли. Поклопите и пеците око пола сата у рерни загрејаној на 220 степени. Извадите и прелијте киселом павлаком па допеците још 10 минута, без покривања. Пријатно!
(Trpeza)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
МЕДИТЕРАНСКИ ПИРИНАЧ: Посно јело са тајним састојком који му даје посебан шмек
09. 04. 2024. у 17:52
УКРАЈИНСКИ БОРШЧ: Најпознатија чорба на свету, за јак имунитет и снагу
09. 04. 2024. у 11:00
НАЈУКУСНИЈИ УШТИПЦИ ОД ПОВРЋА И СИРА: Брзи и мекани, савршени за почетак дана
09. 04. 2024. у 09:00
ПУТИН ИМЕНОВАО ШОЈГУА: Ево коју ће нову функцију обављати бивши министар одбране Русије
ПРЕДСЕДНИК Русије Владимир Путин именовао је Сергеја Шојгуа за секретара Савета безбедности Русије.
12. 05. 2024. у 20:42
ТЕРОР СЕ СМУЧИО И ИЗРАЕЛЦИМА Шок на америчкој Си-Ен-Ен: Приказани логори за Палестинце смештене у војним базама у пустињи
ПРАВО из "ведрог медијског неба" на Си-Ен-Ен је у петак емитован подужи ТВ прилог о злоставању палестинских затвореника у Војној бази Сде Теиман у пустињи Негев, а потврђено је и да се друге две израелске касарне базе Анатот и Офер на окупираној Западној обали користе за тамничење Палестинаца.
12. 05. 2024. у 20:51
АКО НЕКОМ ПОЗАЈМИТЕ ОВУ КЊИГУ, НЕ ОЧЕКУЈТЕ ДА ВАМ ЈЕ ВРАТИ!
Спремите се за путовање кроз тамни подземни свет за који до сада нисте знали.
09. 05. 2024. у 11:33
Коментари (0)