KOLUBARA NEPORAŽENA U PLEJ-OFU: Leskovčani drže vrh tabele

O. M.

08. 05. 2024. u 11:46

TAKMIČENjE u Prvoj ligi Srbije bliži se kraju, a u 35. kolu grupe za opstanak sastaju se Dubočica i Kolubara, dve ekipe od kojih se očekuje da sačuvaju status.

КОЛУБАРА НЕПОРАЖЕНА У ПЛЕЈ-ОФУ: Лесковчани држе врх табеле

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Leskovčani su lideri na tabeli "donjeg doma" drugog razreda srpskog fudbala. Imaju 45 bodova, četiri više od današnjeg rivala i pet više od Slobode iz Užica koja je prva ispod crte.

Dubočica je u prošlom kolu izgubila kod kuće od novosadske Mladosti GAT kojoj su ti bodovi značajni u borbi za opstanak. Iz lige ispadaju četiri tima, ali dva su se već oprostila od Prve lige, beogradski Radnički i RFK Novi Sad.

Dve ekipe koje su trenutno ispod crte, Sloboda i Mladost, zapravo su u najboljoj formi u ligi, što samo govori koliko je još neizvesnosti ostalo do kraja.

Kolubara je neporažena od starta plej-ofa u koji je ušla sa četiri vezane izgubljene i šest utakmica bez pobede. Prošle nedelje savladali su novobeogradski Radnički sa 2:1, lakše nego što to krajnji rezultat pokazuje.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)