VLADAN MILOJEVIĆ PREPORODIO CRVENU ZVEZDU: Od dolaska iskusnog stručnjaka ''crveno-beli'' ne znaju za poraz na 16 vezanih utakmica!

V.M.

08. 05. 2024. u 08:05

U okviru 34. kola Superlige Srbije Mladost će u Lučanima dočekati Crvenu zvezdu (18.30).

ВЛАДАН МИЛОЈЕВИЋ ПРЕПОРОДИО ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: Од доласка искусног стручњака црвено-бели не знају за пораз на 16 везаних утакмица!

FOTO: FK Crvena zvezda

Dominacija Crvene zvezde srpskim fudbalom se nastavila i ove godine, a proteklog vikenda su ''crveno-beli'' matematički osvojili sedmu titulu zaredom.

Zbog poraza Partizana od Vojvodine, izabranici Vladana Milojevića imali su priliku da obezbede titulu par kola pre kraja i to su uradili rutinskim trijumfom nad TSC-om rezultatom 2:1.

Iako se gost mučio u prvom delu sezone, rokada na klupi i dolazak Vladana Milojevića umesto Baraka Bahara se pokazao kao pun pogodak. Iskusni stručnjak je prodrmao ekipu, pronašao dobitnu formulu i dovoljno je reći da je Zvezda u prolećnom delu prvenstva na 16 utakmica u svim takmičenjima slavila 14 puta uz dva odigrana remija.

Pored osvojene titule, imaće priliku za novu ''duplu krunu'', četvrtu zaredom, jer su se plasirali u finale Kupa Srbije gde će se 21. maja sastati sa Vojvodinom.

Što se tiče Mladosti, u pitanju je ekipa koja je odigrala iznad očekivanja regularni deo sezone. Donekle neočekivano je zauzela mesto u plej-ofu, što je bio veliki upeh za nju, ali na tri odigrana meča u doigravanju sakupila je samo tri boda.

Njih je osvojila protiv Napretka, jedinog lošijeg tima na tabeli od nje u plej-ofu, a pored toga je poražena od Čukaričkog i Radničkog iz Niša.

Ono što je karakteristično za Lučane je to da igraju goleade u poslednje vreme, najmanje je pogodaka viđeno protiv Napretka (3:1), a ukupno se mreža tresla čak 14 puta na pomenute tri utakmice.

Zvezda i Mladost su se ove sezone sastajali tri puta i u sva tri navrata su slavili ''crveno-beli''. Dva puta su to činili u prvenstvu (4:1, 3:1) uz trijumf na prijateljskom susretu krajem januara (2:0).

Od kada je Milojević preuzeo ekipu, domaćin je gotovo na svakom meču postigao između dva i četiri gola, a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: G 2-4 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)