OSNABRIK HVATA POSLEDNJI VOZ: Šalke bi pobedom obezbedio opstanak

O. M.

07. 05. 2024. u 10:41

OSNABRIK će u Hamburgu, na stadionu "Milentor", ugostiti ekipu Šalkea. Reč je o derbiju začelja 32. kola nemačke druge lige.

ОСНАБРИК ХВАТА ПОСЛЕДЊИ ВОЗ: Шалке би победом обезбедио опстанак

Foto Profimedia

Za Osnabrik je ovo biti ili ne biti meč, jer ga samo pobeda održava u nadi da može da ostane u ligi. S druge strane, Šalke je u mnogo boljoj poziciji jer bi trijumfom ovde obezbedio opstanak.

Gosti su u seriji od šest utakmica bez poraza koja je značajno popravila raspoloženje navijača jednog od najpopularnijih i najtrofejnijih klubova u Nemačkoj. Opstanak u Cvajti značiće verovatno i nadu da klub opstane finansijski, jer je kriza pretila i gašenjem, pošto je malo verovatno da bi klub izdržao ispadanje u treći razred takmičenja.

To se, po svemu sudeći, ipak neće desiti, pa navijači mogu da odahnu.

Međutim, uprkos dobroj seriji rezultata, optimizam možda i nema uporište pred ovaj meč, jer Šalke je očajan u gostima cele sezone. Osvojili su "rudari" samo devet bodova van svog stadiona, a trenutno su u seriji od šest utakmica bez pobede. Doduše i Osnabrik je najneučinkovitiji domaćin sa samo 14 bodova osvojenih kod kuće.

U prvom delu sezone Šalke je pobedio sa 4:0, a Osnabrik nije postigao gol protiv ove ekipe od davne 1990. godine.

NAŠ TIP: NG (kvota 2,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)