NASTAVLJAMO JOŠ JAČE: Zvezdan Terzić uručio Veljku Ražnatoviću plaketu za medalju na Evropskom prvenstvu

Dušan Cakić

08. 05. 2024. u 23:45

U PRES sali sportskog društva “Crvena zvezda” direktor Zvezdan Terzić uručio je specijalnu plaketu “Naš šampion” koja se uručuje zvezdinim sportistima koji ostvare vrhunske rezultate na najznačajnijim svetskim i evropskim takmičenjima.

НАСТАВЉАМО ЈОШ ЈАЧЕ: Звездан Терзић уручио Вељку Ражнатовићу плакету за медаљу на Европском првенству

Foto: Privatna arhiva

- Zahvaljujem se Zvezdanu Terziću i svima ispred sportskog društva na ovom velikom prijemu. Velika mi je čast da primim ovu plaketu, nastavićemo u istom ritmu i još jače, predstavljaćemo Zvezdu i na svetskom prvenstvu, a i u našoj državi. Bože zdravlja, donećemo još odličja ovom sportskom društvu, ovom srpskom gigantu. Kad boksuješ za Zvezdu, boksuješ za Srbiju. Hvala - rekao je Veljko Ražnatović

Foto: Privatna arhiva

Na pitanje koliko je jak na psihološkom planu kada su teški i naporni momenti u ringu izjavio je:

- Pa ja nemam pravo na žute minute i loše dane kao sin Željka Ražnatovića i kao neko kome je jako stalo da se Srbija uvek pokaze u najboljem svetlu Tigar ne kuka o tome sto mora da bude tigar, nego ide i radi šta ima da radi.

Na pitanje da prokomentariše Cecinu emotivnu reakciju posle pobede za medalju rekao je:

- Jedan predivan momenat u mom životu. Rekla mi je: Hvala sine!" Ja sam je pitao:,,Zašto?" Ništa mi nije bilo jasno, ali će možda drugim majkama biti jasnije.

Foto: Privatna arhiva

Na pitanje koliko mu znači podrška porodice i koliko stiže da im se posveti, odgovorio je:

- Sve je podređeno kada imate veliko takmičenje tome-.Zato je bitno da imate ženu koja je dobra majka, koja će vam omogućiti da možete da postignete sve što ste zamislili, koja veruje u vaše snove i koja sanja iste snove kao i vi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)