POHVALIO SE: Gazda Panatinaikosa ne krije sreću zbog dve stvari

Novosti online

08. 05. 2024. u 18:55

AMERIČKI košarkaš Kendrik Nan potpisao je danas novi ugovor sa Panatinaikosom, potvrđeno je na zvaničnom sajtu kluba iz Atine. Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos objavio je fotografiju na kojoj sedi pored Nana, koji potpisuje novi ugovor.

ПОХВАЛИО СЕ: Газда Панатинаикоса не крије срећу због две ствари

FOTO: EPA

Nan (28) se potpisom novog ugovora obavezao na vernost "zelenima" do juna 2026. godine.

Nan je u Panatinaikos stigao oktobra prošle godine iz NBA lige, gde je igrao za Vašington, Los Anđeles Lejkerse i Majami. Iskusni bek je veoma brzo postao jedan od ključnih igrača ekipe u četi Ergina Atamana.

U sinoćnjoj pobedi nad Makabijem, za prvi plasman kluba na Fajnal for Evrolige posle 12 godina Nan je postigao 26 poena, a u celoj četvrtfinalnoj seriji je dao 96 poena, 19,2 u proseku.

U Evroligi je za Panatinaikos zaigrao od sedmog kola regularnog toka sezone i na 33 utakmice ukupno u proseku beležio 15,9 poena, 2,6 skokova i tri asistencije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...