PARTIZAN IZGUBIO OD BUDUĆNOSTI! Majstorica odlučuje o ABA finalisti

Filip Milošević

07. 05. 2024. u 20:09

Košarkaši Partizana izgubili su od Budućnosti u drugoj utakmici polufinalne serije ABA lige sa 74;73 i tako su podgoričani izborili odlučujuću treću utakmicu gde će domaćini biti beogradski crno-beli.

ПАРТИЗАН ИЗГУБИО ОД БУДУЋНОСТИ! Мајсторица одлучује о АБА финалисти

FOTO: KK Partizan/ABA liga/Dragana Stjepanovic

Crno-beli su bolje ušli u ovaj meč, prva četvrtina je bila efikasna, pogađalo se na obe strane, ali je Partizan otišao sa prednošću od tri poena na prvi manji odmor. Druga četvrtina je bila dosta tvrđa, ali je i ona pripala beogradskoj ekipi koji odlaze na poluvreme sa četiri poena prednosti.

Međutim nakon petnaestominutnog odmora, Budućnost je ušla sa više želje i oštrije, uspeli su treću deonicu apsolutno da odvedu u svoju korist, dobijaju je sa devet poena razlike i prave problem crno-belima uoči poslednjeg perioda.

Tokom poslednjeg kvartala igrana je prava muška košarka uz dosta kontakta, sa malim brojem poena na obe strane. U samoj završnici Budućnost je vodila sa jednim poenom razlike, Kamenjaš je imao dva bacanja, promašio oba, a Partizan imao napad za pobedu. Međutim Aleksa Avramović ne uspeva da pogodi šut za dva poena i odvede crno-bele u finale.

Odlučujuća utakmica, gde ćemo saznati da li će aktuelni šampion Partizan ili Budućnost otići u finale ABA lige je 10. maja u Beogradu.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...