SVEČANO U LOPARAMA NA MAJEVICI: Proslava slave

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

07. 05. 2024. u 12:47

NAČELNIK opštine Ugljevik Vasilije Perić prisustvovao je današnjoj dvečanoj sednici Skupštine opštine Lopare povodom krsne slave majevičkog kraja-Đurđevdana.

СВЕЧАНО У ЛОПАРАМА НА МАЈЕВИЦИ: Прослава славе

V Mitrić

Perić je građanima i rukovodstvu opštine Lopare čestitao krsnu slavu i zaštitnika Svetog Đorđa a posebno dobitnicima opštinskih priznanja na zalaganju i predanom radu za dobrobit svoje lokalne zajednice i stanovnika majevičkog kraja.

- Poštovani prijatelji, u ime opštine Ugljevik i svih stanovnika ugljevičkog kraja čestitam vam vašu krsnu slavu u želji da ostvarite sve što želite i da završite sve što ste započeli kako u lokalnoj zajednici tako i u svojim domaćinstvima - poručio je Perić.

Opštine Ugljevik i Lopare od davnina imaju odličnu saradnju, ocijenili su Perić i načelnik Lopara Rado Savić i najavili još snažniju povezanost ovih lokalnih zajednica.

- Neka vam u svakom vašem poslu i đelu bude i Bog u pomoći i da kao i do sada čvrsto čuvate našu veru pravoslavnu i ime Srbinovo-poželio je Perić.

Na svečanoj sjednici Perić je razgovarao sa privrednikom i humanistom iz Nemačke Miroslavom Kojadinovićem koji je ekspert energetske efikasnosti a poznat je po humanitarnim felima u Srpskoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)