JEZIVE PRETNJE BRNOVIĆU! Bacićemo ti ćerku u potok, ako ne doneseć 20.000 evra

V.K.

03. 05. 2024. u 18:22

KAKO nezvanično saznajemo, treneru podgorićke Budućnosti Ivanu Brnoviću je neko zapretio da će mu baciti kćerku u potok ako ne donese 20.000 eura! Ispostavilo se, ipak, da je njegovo 13-godišnje dete na sigurnom, ali je jasno da su hteli da ga zaplaše i da mu učine život nepodnošljivim.

ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ БРНОВИЋУ! Бацићемо ти ћерку у поток, ако не донесећ 20.000 евра

I.D.S.

Službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica utvrdili su da je maloletno lice od 13 godina pretilo treneru Budućnosti Ivanu Brnoviću i njegovoj porodici.  Supruga trenera "plavih" sa Morate  podnela je prijavu policiji, a u kojoj se navodi da joj  je sa zaštićenog broja telefona upućen poziv kojom joj je od strane nepoznatog lica saopšteno da je njena maloletna ćerka oteta u zamenu za koju je tražen novac u iznosu od 20.000 evra, uz pretnju po život!

- M.B. je odmah po pozivu utvrdila da se njena ćerka nalazi u porodičnoj kući, na sigurnom, te je pristupila u službene prostorije Odelenja bezbednosti Podgorica kako bi prijavila slučaj. Preduzimajući mere i radnje u cilju rasvetljavanja celokupnog događaja, pripadnici podgoričke policije identifikovali su broj telefona sa kojeg je upućen sporni poziv oštećenoj i utvrđeno je da je vlasnik maloletnolice staro 13 godina, a sa kojim se u momentu pozivanja, nalazilo još jedno maloletno lice, iste starosne dobi,  navodi se u saopštenju. Kako nezvanično saznajemo, Brnoviću je neko zapretio da će mu baciti kćerku u potok ako ne donese 20.000 eura! Ispostavilo se, ipak, da je njegovo 13-godišnje dete na sigurnom, ali je jasno da su hteli da ga zaplaše i da mu učine život nepodnošljivim.Treneru Budućnosti je u sredu prećeno nakon treninga, a juče je, kako saznajemo, trebalo da ima sastanak sa vođama navijača, ali se od toga odustalo zbog jezivih pretnji. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!