NASTAVLJA SE POTERA ZA ARSENALOM: Siti ne odustaje od šampionske titule

O. M.

04. 05. 2024. u 12:14

NASTAVLjA se trka za šampiona Engleske, a jedan od kandidata, branilac naslova Mančester siti, dočekuje u 36. kolu ekipu Vulvsa.

НАСТАВЉА СЕ ПОТЕРА ЗА АРСЕНАЛОМ: Сити не одустаје од шампионске титуле

FOTO: Tanjug/AP

"Građani" imaju bod manje od Arsenala, ali i utakmicu manje. Taj meč 34. kola protiv Totenhema, odigraće uoči poslednjeg kola koje će verovatno i odlučiti šampiona.

Siti ima nešto lakši raspored od Arsenala i Liverpula koji je još u igri, iako malo ko i na "Enfildu" veruje da "redsi" mogu do titule.

Siti je u seriji od pet pobeda, a odbrana šampiona poklekla je samo tri puta na tih pet utakmica. Eliminacija na penale iz Lige šampiona nije uticla negativno na igrače pa su pored uspeha u Ligi stigli i do finala Ef-Ej kupa koji će biti repriza prošlogodišnjem u kome su izabranici Pepa Gvardiole stigli do trofeja protiv gradskog rivala.

Vulvsi ne igraju najbolje u poslednje vreme. Posle sedam utakmica bez pobede nekak osu uspeli da savldaju Luton u prošlom kolu i tak ostignu na 11. poziciju na tabeli. Odavno je jasno da ne mogu da ispadnu, a pomenuta serija loših rezultata udaljila ih je i od nada za plasman u evro-kupove, tako da će do kraja sezone igrati rasterećeno. A poznato je da mnogi engleski timovi, a u njih spada i Vulverhempton znaju da budu najopasniji upravo kada se čini da nemaju motiva za tako nešto.

Ipak, Siti je favorit a zbog pomenute raterećenosti gostiju valja očekivati otvoren meč sa mnoštvom golova.

NAŠ TIP: 1&4+ (1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)