KUDA PLOVI OVAJ BROD? Čelsi za 55 miliona dovodi fudbalera koji je igrao svega 432 minuta

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 05. 2024. u 19:39

FUDBALSKI klub Čelsi igra još jednu sezonu koja je za zaborav, a nakon basnoslovne sume utrošene na pojačanja prošle godine, "plavci" bi to naredne mogli da nadomeste.

КУДА ПЛОВИ ОВАЈ БРОД? Челси за 55 милиона доводи фудбалера који је играо свега 432 минута

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Nije Maurisio Poketino dobio tim po želji, a odlaskom Romana Abramoviča brod je počeo nekontrolisano da tone. Troše se ogromne svote novca koje se kvalitetom ne opravdavaju, a čini se da takav trend tek sledi.

Estevao Vilijan, odnedavno 17-godišnjak, koji igra na poziciji desnog krila u Palmeirasu, označen je kao novo brazilsko "čudo od deteta" i već je neko vreme vrlo dobro poznat skautima najjačih evropskih klubova. Jedan od najvećih talenata Brazila pominjao se u kontekstu prelaska u Barselonu, PSŽ i Čelsi, a londonski klub navodno je već napravio korak i pripremio izdašnu ponudu za njega.

Ponuda za tinejdžera koji je u karijeri sakupio tek 432 minuta profesionalnog fudbala iznosi 55.000.000 evra.

Odigrao je svega 13 mečeva, a za to vreme je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju. Pod ugovorom sa Palmeirasom je do leta 2026. godine.

Estevao je odnedavno i član brazilske U-17 reprezentacije. Za nju je debitovao u novembru prošle godine i od tada je sakupio pet nastupa. Postigao je u njima tri gola i upisao tri asistencije.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KLOP EMOTIVNO: Sledeći menadžer će sigurno biti dobar momak!