VUČIĆ ČESTITAO NOVOJ VLADI NA IZBORU: Vidim Srbiju 2027, 2028. kao jednu od najuspešnijih zemalja u regionu, najbogatiju

Novosti online

02. 05. 2024. u 19:42

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, gostujući na RTS- u čestitao je novoj Vladi na izboru i poželeo im naporan rad.

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО НОВОЈ ВЛАДИ НА ИЗБОРУ: Видим Србију 2027, 2028. као једну од најуспешнијих земаља у региону, најбогатију

Foto: Printskrin RTS

Predsednik je novoj Vladi čestitao na izboru i poželeo im naporan rad.

- Za mene je kao predsednika najvažnije da vlada ispuni rezultate koje su zacrtali. Za mene to znači poboljšanje životnog standarda građana, briga o ljudima uvećane plate, uvećane penzije, Ekspo, a pod Ekspom podrazumevam mnogo više od onoga o čemu se u javnosti govori  - rekao je Vučić.

- Očekujem da se vlada suoči sa brojnim problemima, sa brojnim političkim oblacima koji se nadvijaju nad Srbijom, i da se zajednički izborimo za napredak Srbije. Vidim Srbiju 2027, ili kraje 2027, 2028, kada je kraj mandata ove vlade, kao jednu od ubedljivo najuspešnijih zemalja u regionu, najbogatiju. A na Vladi je, gde će sasvim sigurno biti odličnih rezultata, dobrih, gde će biti onih oblasti u kojima nećemo uvek biti zadovoljni, sasvim je izvesno da može i doći do nekih promena, i mnogo toga da se drugačije odvija... Verujem u vladu, njene uspehe, verujem da će biti posvećena, da če biti marljivi i očekujem da će dobro da rade - rekao je Vučić.

- Pred nama je svakako veoma veoma izazovno vreme - dodaje on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (45)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)