"OSEĆAJTE SE U BEOGRADU KAKO KOD SVOJE KUĆE!" Vučić primio akreditivna pisma novog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata (FOTO)

Novosti onlajn

18. 04. 2024. u 11:40

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata Ahmeda Almenhalija.

ОСЕЋАЈТЕ СЕ У БЕОГРАДУ КАКО КОД СВОЈЕ КУЋЕ! Вучић примио акредитивна писма новог амбасадора Уједињених Арапских Емирата (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

"Srbija je ponosna na prijateljske veze i strateško partnerstvo sa UAE, koji su utemeljeni na međusobnom uvažavanju i razumevanju. Spremni smo da održimo intenzivan politički dijalog i razmene poseta na visokom i najvišem nivou i u narednom periodu i time damo dodatni impuls razvoju naše sveukupne saradnje.

Sa posebnim zadovoljstvom primio sam akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata kome sam poželeo srdačnu dobrodošlicu i mnogo uspeha tokom mandata u Beogradu, u čiju će se gostoljubivost i sam uveriti.

Još jednom sam zahvalio predsedniku UAE @mohamedbinzayed na iskrenom prijateljstvu i spremnosti da ličnim angažmanom pomogne i podrži Srbiju i naš narod.

Poštovani ambasadore, osećajte se u Beogradu kako kod svoje kuće!", napisano je u opisu objave na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)