"OVAKO IZGLEDA ISTINA": Dodik podelio snimak o Srebrenici (VIDEO)

Novosti online

27. 04. 2024. u 09:23

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik objavio je na društvenoj mreži Iks izjave pokojnog Hakije Meholjića o stradanju u Srebrenici i komandovanju Alije Izetbegovića.

ОВАКО ИЗГЛЕДА ИСТИНА: Додик поделио снимак о Сребреници (ВИДЕО)

SRNA

Hakija Meholjić, koji je od aprila 1993. godine bio komandir ratne muslimanske policijske stanice u Srebrenici, poznat je bio u široj javnosti po javnom iznošenju istine i okrivljavanju Alije Izetbegovića za pad Srebrenice.

– Dragi moji Srebreničani, kako ste? Kako ste vi predsedniče? Nudi mi Klinton da uđu četnici u Srebrenicu i izvrše pokolj pet hiljada muslimana i biće vojna intervencija NATO snaga na srpske položaje u celoj BiH. Šta vi mislite o tome? Ja sam skočio i rekao, da li si ti lud, ko će da kaže ti na klanje, ti ne ideš… Ovo je ono što je Alija rekao – prepričava u videu Meholjić.

Meholjić dalje komentariše da je “Alija loš čovek”.

Dodik je video objavio pod nazivom “Ovako izgleda istina”.

(banjaluka.net)

BONUS VIDEO: GRBOVIĆ: Vučić nikada neće priznati genocid u Srebrenici, to ćemo uraditi mi kada dođemo na vlast!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)