BIK I LAV POSESIVNE MAJKE, VODOLIJE DRUGARI SA DECOM: Šta kaže astrologija - Kakvi su horoskopski znaci roditelji, braća, ili sestre?

Astrolog Marina Jungić Milošević

01. 05. 2024. u 14:00

KAKVI smo roditelji, braća, ili sestre, po svemu sudeći zapisano je i u - horoskopu.

БИК И ЛАВ ПОСЕСИВНЕ МАЈКЕ, ВОДОЛИЈЕ ДРУГАРИ СА ДЕЦОМ: Шта каже астрологија - Какви су хороскопски знаци родитељи, браћа, или сестре?

Foto: Shutterstock

Tako astrologija kaže da su Rak, Devica i Jarac uvek su na usluzi roditeljima, kao i braći i sestrama. Takođe, Bik i Lav posesivne majke, a Vodolije drugari sa decom.

Evo kakvi su svi znaci zodijaka:

OVAN - Nema toga što neće uraditi za svoju porodicu, čak i kada je daleko od nje, što nije redak slučaj. Veoma je privržen roditeljima, a kao roditelj nastoji da deca što pre postanu svoji ljudi. Muškarci su više vezani za majku, baku, sestru, a žene za oca, braću, sinove.

BIK - Rado okuplja rodbinu na porodičnim ručkovima, i kod kuće i u kafani. Uvek je spreman da pomogne i da posvetuje člana familije. Neraskidivo povezan sa roditeljima i primarnom porodicom. Kao otac, popušta deci, dok je žena Bik posesivna i dominantna majka.

Foto Pixabay

BLIZANCI - Mada rano napušta roditeljski dom, dopada mu se uloga večitog deteta, čak i kada osnuje svoju porodicu. Sa braćom i sestrama se ne slaže baš najbolje, ali uvek ima izuzetaka. Kada postane roditelj, neguje prijateljski odnos sa svojom decom.

RAK - Veze sa roditeljima i braćom i sestrama, toliko su jake, da teško uspeva da se osamostali. Kada mu nedostaje porodica, oseća fizički bol. Vezan za majku, baku, tetku, sestru, kćerku, a Račica za majku i ćerku. Kao roditelj nije strog i deca ga obožavaju.

LAV - On ostaje detinjast i kada osnuje svoju porodicu, pa se ne može reći da je zakon za decu, ali zato Lavica jeste. Ona je komandant parade, odnosno porodice, posesivna majka, nadzire decu u svakom trenutku, ali niko ne sme da ih kritikuje, osim nje. Vezana za oca.

DEVICA - On je domaćin na koga porodica uvek može da se osloni, naročito primarna. Žena rođena u ovom znaku navikla je da bude na usluzi i roditeljima, i braći i sestrama, pa joj i ako želi, ne polazi za rukom da se rano osamostali. Neguje rođačke odnose.

Foto Shutterstock

VAGA - Porodica joj je najvažnija, vezana za roditelje, žena više za majku, muškarac za oca. Kao majka, sve će učiniti za decu, a često će se žrtvovati i za bliže članove porodice. Kao otac, posvećen deci, ali više im je drug, nego autoritativna figura.

ŠKORPIJA - Jako povezan sa primarnom porodicom, a kada osnuje svoju, trudi se da supruzi i deci ništa ne nedostaje, dok njima često nedostaje njegovo prisustvo u kući. Žena rođena u ovom znaku je vrlo požrtvovana majka i nema toga što neće uraditi za svoju decu.

STRELAC - Mada ga članovi porodice ne viđaju često, muški Strelac se trudi da im obezbedi sve što potrebno. Oba pola žele da, pre svega, budu prijatelji svojoj deci. Žena rođena u ovom znaku se bolje slaže sa muškim, nego sa ženskim članovima primarne porodice.

Foto: Piksabej

JARAC - Vezan za roditelje i članove porodice (ćerka Jarac privrženija ocu, sin Jarac majci), a kada osnuje svoju, i za bračnog partnera i decu, kojima je uvek podrška. Kao majka je sentimentalna prema deci, a kao otac, svoje naslednike uči odgovornosti.

VODOLIJA - Brine o roditeljima, braći i sestrama, ali najviše voli svoju slobodu. Kada zasnuje porodicu, decu uči da budu samostalna. Prema njima se ponaša prijateljski, a ne autoritativno. Kao sin, sentimentalan prema majci, a kao ćerka, ima komplikovaniji odnos sa ocem.

RIBE - Mada je češće van kuće, sa društvom, u kafani, porodica se na njega uvek može osloniti. Ostaje detinjast i kada zasnuje porodicu, pa s decom lako pronalazi zajednički jezik. Ćerka Riba vezana je za roditelje, koji vole da joj se mešaju u život i kada se osamostali.

BONUS VIDEO - Dr Novosti: Toksini u hrani - Aleksandra Buha Đorđević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove