ŠTA ZNAŠ O SAOBRAĆAJU? U osnovnoj školi u Ečki održano opštinsko takmičenje

B. G.

22. 04. 2024. u 12:32

Osnovna škola "Dr Aleksandar Sabovljev" iz Ečke kod Zrenjanina i ove godine je bila domaćin opštinskog takmičenja "Šta znaš o saobraćaju", na kojem su učenici osnovnih škola sa teritorije grada Zrenjanina demonstrirali veštine u praktičnom delu vožnje bicikla na poligonu, a u teoretskom delu u polaganju testova iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ? У основној школи у Ечки одржано општинско такмичење

foto: grad Zrenjanin

Učešće na ovom tradicionalnom takmičenju, koje se 55. put održava, uzelo je osam osnovnih škola iz Ečke, Tomaševca, Taraša, Elemira i još nekoliko sela, uz tri škole iz Zrenjanina - "Žarko Zrenjanin", "Vuk Karadžić" i "Dr Jovan Cvijić".

Iako su pobednici svi koji su učestvovali u ovom takmičenju, jer su stekli dodatno znanje i veštine za što bezbednije učešće u saobraćaju, oni koji su se najviše istakli su i posebno nagrađeni, a najbolji među njima su i stekli pravo da predstavljaju Zrenjanin na okružnom takmičenju.

foto: grad Zrenjanin

U kategoriji B najviše znanja i umeća su pokazali: Hana Vijatov ("Žarko Zrenjanin"), Lazar Todorov ("Dr Aleksandar Sabovljev", Ečka) i Anđela Anđić ("Dr Aleksandar Sabovljev", Ečka), a uz njih, na okružnom takmičenju će učestvovati i Isidor Kralik iz zrenjaninske škole "Vuk Karadžić".

Pobednici takmičenja u kategoriji C su Damir Pavić ("Dr Jovan Cvijić", Zrenjanin), Srđana Anović ("Mladost", Tomaševac) i Pavle Anđić ("Dr Aleksandar Sabovljev", Ečka), kao i Nikolina Dragičević iz škole u selu Ečka.

foto: grad Zrenjanin

Pobednici okružnog takmičenja predstavljaće Srednjobanatski okrug na državnom takmičenju u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove