MAJSTORI SA MAKAZAMA: Učenici sa smetnjama u razvoju pokazali svoje frizersko umeće

B.B.

22. 04. 2024. u 12:21

POD pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, u organizaciji Zajednica škola za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju i invaliditetom, u Beogradu je održano Republičko takmičenja frizera u znanju i veštinama za učenike sa smetnjama u razvoju.

МАЈСТОРИ СА МАКАЗАМА: Ученици са сметњама у развоју показали своје фризерско умеће

Foto: Ministarstvo prosvete

Takmičenje je održano u Školi za oštećene sluhom – nagluve „Stefan Dečanski“, a učestovale su: Srednja zanatska škola iz Beograda, Školski centar sa domom učenika „Dositej Obradović“ iz Subotice, Škola za oštećene sluhom – nagluve „Stefan Dečanski“ iz Beograda, Škola sa domom učenika oštećenog sluha i govora „11. maj“ iz Jagodine, Škola sa domom učenika oštećenog sluha Kragujevac, ŠOSO „Bratstvo“ Bečaj i ŠOSO „Radivoj Popović“ iz Sremske Mitrovice, ŠOSO „Jelena Varjaški“ iz Vršca i Specijalna škola sa domom učenika „Bubanj“ iz Niša.

Takmičare je pozdravila načelnica odeljenja za srednje obrazovanje Ministarstva prosvete Marija Krneta, direktorka škole domaćina takmičenja Mirjana Ivanović, kao i predsednica Zajednice škola za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju i invaliditetom Srbije Silvana Pavlović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo