O HRABRIMA, VELIKIM LJUDIMA I ČUDIMA: Jubilarna 20. sezona "Uvoda u anatomiju" na kanalu Star lajf i finale "Vatrogasne stanice 19"

N. D.

27. 04. 2024. u 12:00

SEDMA i finalna sezona popularne akcione drame "Vatrogasna stanica 19", spinofa legendarnog "Uvoda u anatomiju", stiže 1. maja premijerno na Star lajf, gde ćemo sredom, od 22.00, pratiti poslednjih 10 epizoda, a dan kasnije, na istom kanalu, vraća nam se i "Uvod u anatomiju".

О ХРАБРИМА, ВЕЛИКИМ ЉУДИМА И ЧУДИМА: Јубиларна 20. сезона Увода у анатомију на каналу Стар лајф и финале Ватрогасне станице 19

Foto Star

Autorka i izvršna producentkinja Šonda Rajms najavila je u decembru kraj sage o hrabrim vatrogascima iz Sijetla, zahvalivši se glumcima na televizijskoj magiji za pamćenje, i gledaocima koji su omogućili da ona potraje sedam godina. Završnica šestog ciklusa bila je veoma dramatična, uključujući smrt Majkla Diksona (Pet Hili) i neizvesnost vezanu za to ko je od glavnih junaka preživeo urušavanje poda na vatrogasnom balu. Šouraneri Piter Pejdž i Zoan Kler najavili su mnogo drame i neverovatne obrte u poslednjoj rundi serije. Radnja se nadovezuje na poslednju epizodu prethodne sezone.

I dok se lekari bore da spasu Džeka Gibsona (Grej Dejmon), koji je teško povređen prilikom urušavanja poda na vatrogasnom balu, njegove kolege su pozvane da intervenišu u napetoj situaciji sa taocima. Endi Herera (Džejna Li Ortiz) stupa na mesto kapetana i obećava kolegama da će biti najbolji šef koga je stanica 19 ikada imala. U međuvremenu, Nataša (Merl Dandridž) se svim silama bori za svoju karijeru, dok Maja (Danijel Savre) i Karina (Stefanija Spampinato) nastavljaju roditeljsko putovanje sa neočekivanimpreokretom...

A posle dve decenije medicinskih čuda i dramatičnih preokreta, serija "Uvod u anatomiju" vraća nam se 2. maja sa jubilarnom 20. sezonom na kanal Star lajf, gde ćemo je premijerno pratiti četvrtkom od 22.00. Najdugovečnija medicinska drama, koja je i na listi američkih serija sa najvećim brojem sezona zauzela visoko šesto mesto, u novih 10 epizoda doživeće velike promene. Ovo će biti prva sezona u kojoj Meredit Grej neće biti stalni član ekipe bolnice "Grej/Sloun".

Foto Star

Elen Pompeo

Glumica Elen Pompeo imala je smanjen angažman i u prethodnom ciklusu, ali je obavljala poslove izvršnog producenta. Sada će se pojaviti u četiri epizode i kao narator najaviti i odjaviti svaki nastavak. Meredit je rastrzana između strogih bolničkih pravila i želje da istraje u radu na svojim teorijama o lečenju Alchajmerove bolesti. Mada joj Ketrin (Debi Alen) preti da će je otpustiti, ona će tajno nastaviti sa istraživanjem. Zbog toga će morati da napusti bolnicu i ode u Boston, a na njeno mesto dolazi Bejlijeva (Čandra Vilson)... Šonda Rajms ima razloga za slavlje, jer joj je najuspešnije TV čedo nedavno obnovljeno za 21. sezonu. Mada se šuškalo da će se vratiti u 20. ciklusu, Ketrin Hajgl je izjavila da će u narednom nastavku reprizirati ulogu dr Izi Stivenson, koja joj je donela Emi nagradu, ukoliko joj to budu dozvolile obaveze prema drugim projektima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove