KARTE ZA PREDSTOJEĆU ANIMACIJU GODINE "U MOJOJ GLAVI 2": Od danas na blagajnama bioskopa

Promo

17. 05. 2024. u 12:01

NASTAVAK animirane priče čiji je prvi deo ovenčan nagradom Oskar, kao i BAFTA nagradom i Zlatnim globusom za najbolji animirani film, od 13. juna naći će se na repertoaru bioskopa.

КАРТЕ ЗА ПРЕДСТОЈЕЋУ АНИМАЦИЈУ ГОДИНЕ У МОЈОЈ ГЛАВИ 2: Од данас на благајнама биоскопа

Promo

Prošlo je devet godina od kada je u svetskim teatrima prikazana originalana i jakom imaginacijom ispunjena Piksarova animirana avantura "U mojoj glavi", reditelja Pita Doktera. Tim filmskog studija dočarao je tada kako se kao oživljeni animirani likovi ljudske emocija nadmeću u umu jedne devojčice, utičući na njeno ponašanje i svakodnevne aktivnosti.

Animacija je osvojila nagradu Oskar u kategoriji za najbolji animirani film godine (2016), a takođe ovenčana je i BAFTA priznanjem, kao i prestižnim Zlatnim globusom za najbolji crtani film.

U ovogodišnjem nastavku "U mojoj glavi 2" stižu i neke nove emocije koje se javljaju kod sada već odrasle tinejdžerke Rajli. Pored poznatih osećanja koje poseduje i koje su je pratile tokom prvog naslova - Radosti, Tuge, Besa, Straha i Gađenja, u najnovijoj avanturi u um glavne junakinje dospevaju i četiri nove emocije, kao novi „cimeri“ u odrastanju. Sledi suočavanje sa Zavišću, Sramotom, Smorom i Anksioznošću.

Sinopsis nagoveštava dovitljiv nastavak radnje originalnog filma, naime, glasići u Rajlinoj glavi poznaju je vrlo dobro, ali promene su neminovne i to baš u trenutku kada glavni štab počne iznenada da se urušava kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, nove emocije!

Dotadašnjih pet originalnih osećanja, koja su uspešno vodila operaciju na svim nivoima, nije sigurno kako da nastupi i kako da se "oseća" kada im se pojave novi, od emocija sazdani drugari.

U američkoj verziji glasove su pozajmili glumci Ejmi Poler, Maja Hok, Dajana Lejn i drugi, dok će se u domaćim bioskopima naći sinhronizovana verzija animacije "U mojoj glavi 2".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!