TUŽNA SUDBINA P.M. (19) KOJI JE POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Komšije u šoku, imaju samo reči hvale o mladiću i njegovoj porodici

J.D.Lj.

02. 05. 2024. u 16:16

U STRAVIČNOJ nesreći, koja se 1. maja dogodila kod Ašanje, nastradao je P. M. (19) iz Donjeg Tovarnika kada se, u 19.12, svojim vozilom "zakucao" u betonski krst koji se nalazi na kružnom toku Preka kaldrma, na putu od Petrovčića ka Karlovčiću.

ТУЖНА СУДБИНА П.М. (19) КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ: Комшије у шоку, имају само речи хвале о младићу и његовој породици

Foto N. Skenderija

 Ekipa Hitne pomoći, koja je ubrzo stigla na mesto nesreće, mogla je samo da konstatuje smrt mladića. 

Očevici udesa kažu da je mladić išao iz pravca Donjeg Tovarnika i da je, najpre, krećući se velikom brzinom, udario u metalne šipke, a onda u krst. Od siline udara, motor je ispao iz vozila i završilo u njivi. 

Prema rečima komšija nastradalog mladića iz Donjeg Tovarnika, on nije bio problematičan, niti nesavestan. 

- Priča se da je jurio više od 200 na sat, što ne liči na njega, jer nije nesavestan. Bio je dečak za primer. Sad se po selu svašta priča, a mnogi se pitaju da li je možda to namerno uradio. Ne treba donositi nikakve zaključke dok se sve ne utvrdi i porodici stajati na muku - kaže jedan od meštana. 

Kako saznajemo, mladić je živeo sa ocem i dedom koji važe za poštene i vredne ljudi, predane porodici. Majka P. M. je napustila porodicu i otišla od kuće navodno kad je on imao nekoliko godina. Ima i stariju sestru, koja je udata i ne živi više sa njima. 

Kako objašnjava naš sagovornik, P. M. je vozačku dozvolu, navodno, dobio nedavno: 

- Nikada nikoga nije ugrozio svojom malo bržom vožnjom. Dečko je, kao i njegovi otac i deda na mestu. Bio je dete razvedenih roditelja, patio je za majkom kad je otišla, ali je uvek bio nasmejan i raspoložen. Kad je postao momak, delovalo da je srećan. Nema tu govora o alkoholu, drogama, samoubistvu. Samo tužna sudbina! Pre samo godinu i po, na istom mestu nastradao je i fudbaler Aleksandar Kristijan Marković (29). 

STRIC SE UDAVIO

- Imali su nažalost, kao porodica, ne tako davno, još jednu tragediju u familiji - priča komšija. - Stric P. M. se utopio pre nekoliko godina, pa je to na sve delovalo teško i tužno. Sad još jedna nesreća, još veća tuga... 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)