ALEKSIĆ SE JOŠ NIJE OPORAVIO: Odlaže se suđenje vlasniku nekadašnjeg dramskog studija

S. J. M.

22. 04. 2024. u 08:27

SUĐENjE Miroslavu Miki Aleksiću, reditelju i vlasniku nekadašnjeg dramskog studija "Stvar srca", zakazano je za danas u Višem sudu u Beogradu, ali prema našim informacijama, neće se održati. Aleksić se još nije oporavio od zdravstvenih tegoba koje ima nakon dve operacije u stomaku.

АЛЕКСИЋ СЕ ЈОШ НИЈЕ ОПОРАВИО: Одлаже се суђење власнику некадашњег драмског студија

Foto: Z.J.Mačak

Kako saznajemo, još nije završeno ni veštačenje njegovog zdravstvenog stanja, koje je naložio sud, a koje treba da kaže da li je sposoban da dođe i bude u sudnici i prati suđenje.

Poslednji pretres Aleksiću održan je u novembru prošle godine, kada je svedočenje završila glumica Milena Radulović, koja ga je uz još šest devojaka prijavila za silovanja i nedozvoljene polne radnje. Od tada se sva suđenja odlažu, jer je okrivljeni u decembru i januaru imao dve ozbiljne operacije. Njegov branilac Zoran Jakovljević je u februaru rekao da su predviđanja lekara da će se Aleksić oporaviti do maja, pa da se sledeći pretres zakaže u maju, ali su se tužilac i punomoćnici oštećenih bunili, smatrajući da odbrana namerno odugovlači. Tako su pretresi zakazivani svakog meseca, ali se nisu održavali. 

U postupku su ostale da se ispitaju još dve oštećene devojke, a onda bi trebalo da se krene sa saslušanjem svedoka. 

Aleksić je, inače, uhapšen u januaru 2021. godine, do septembra je bio u pritvoru, kada je prebačen u kućni. Sada se brani sa slobode. Suđenje mu je počelo u jesen 2021. godine. 

BONUS VIDEO: MIKA IZNOSI ODBRANU - Aleksić stigao u Palatu pravde

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!