20 GODINA ZAVTORA ZA UBISTVO MAJKE: Apelacija povećala kaznu Nemanji Miliću

S. J. M.

21. 04. 2024. u 14:11

NEMANjI Miliću (59) osuđenom prošle godine prvostepeno na 13 godina zatvora za ubistvo majke Stanojke (83) 2019. godine u stanu na Zvezdari u Beogradu, Apelacioni sud je sada preinačio tu kaznu i pravosnažno ga osudio na 20 godina zatvora.

20 ГОДИНА ЗАВТОРА ЗА УБИСТВО МАЈКЕ: Апелација повећала казну Немањи Милићу

Zgrada Apelacionog suda / Foto N. Fifić

Kako su obrazložili kazna od 13 godina zatvora nije adekvatna, već je nužna duža, s obzirom da su značajne otežavajuće okolnosti da je starica bila bolesna i polupokretna i u potpunosti zavisna od okrivljenog, kao i brojnost povreda koje su na njoj konstatovane.

Milić je oglašen krivim što je u toku noći između 6. i 7. jula 2019. godine, ubio majku sa kojom je živeo u iznajmljenom stanu. Veštačenje je reklo da su njegove sposobnosti da shvati značaj svog dela i mogućnosti da upravlja svojim postupcima bile smanjene, ali ne bitno. On je majku udarao rukama i nogama i udarao njenom glavom o čvrstu glatku površinu, pa je ona zadobila teške telesne povrede opasne po život. Takođe je na sudu utvrđeno da je od početka marta do jula 2019. godine, više puta udarao i nanosi telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima