ODUZETO VOZILO MLADIĆU IZ TUTINA: Izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su tri lica povređena - Vozio bez dozvole

Novosti onlajn

02. 05. 2024. u 12:18

PRIPADNICI Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Novom Pazaru oduzeli su vozilo „Folksvagen Pasat“ od dvadesetjednogodišnjeg vozača koji je u Tutinu izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su tri lica povređena.

ОДУЗЕТО ВОЗИЛО МЛАДИЋУ ИЗ ТУТИНА: Изазвао саобраћајну незгоду у којој су три лица повређена - Возио без дозволе

Foto: mupsrbije

Vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu zadobio je lake telesne povrede, a lake telesne povrede zadobili su i devetnaestogodišnji vozač i sedamnaestogodišnji putnik iz drugog vozila. U ovoj nezgodi, oštećeno je i jedno parkirano vozilo.

Kontrolom je utvrđeno da vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila, kao i da je na vozilu kojim je upravljao istekao rok važenja registracione nalepnice. Takođe je utvrđeno da je u poslednje dve godine u četiri navrata pravnosnažno osuđen zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole.

Od početka primene mere privremenog oduzimanja vozila za teže saobraćajne prekršaje, na teritoriji Policijske uprave u Novom Pazaru oduzeto je 7 vozila, a 4 vozača od kojih je vozilo oduzeto bile su osobe mlađe od 25 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove