UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE "BEOMEDIKUS BEOGRAD": Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

19. 04. 2024. u 11:00

PO nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici RS, MUP, DP, PU za grad Beograd, Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala su doneli rešenje o zadržavanju dvoje zaposlenih u Specijalističkoj lekarskoj ordinaciji „Beomedikus Beograd“ i to u odnosu na kozmetičara M. Ž. i lekara opšte prakse D. O.

УХАПШЕН ДОКТОР И КОЗМЕТИЧАР ОРДИНАЦИЈЕ БЕОМЕДИКУС БЕОГРАД: Пацијенту лечили стопало, па направили тешки деформитет (ФОТО)

Foto: Shutterstock/Ilustracija

 Njima se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela teška dela protiv zdravlja ljudi iz čl. 259 st. 1 u vezi sa čl. 251 st. 1 i 2 Krivičnog zakonika koje delo je izvršeno u odnosu na pacijenta A. I. prilikom rutinske inervencije uklanjanja zadebljanja kože spoljnjeg dela stopala, pa je prilikom nestručne intervencije došlo do komplikacija usled kojih je oštećena zadobila teške telesne povrede – deformitet stopala koji je morao biti saniran hirurškom operacijom celog levog stopala oštećene sa transplatacijom kože.

Foto: Privatna arhiva

 

Tužilaštvo će se oglasiti nakon saslušanja osumnjičenih koje će biti preduzeto u toku današnjeg dana.

BONUS VIDEO: POGREBNICI BETONIRAJU PLOČU NA ZLOTSKOM GROBLjU - Sahranjen brat osumnjičenog za ubistvo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo