NAJBOLJI MOMENTI SA PASULJANSKIH LIVADA: Predsednik Vučić prisustvovao pokaznim gađanjima (FOTO)

Novosti onlajn

25. 07. 2023. u 22:57

PREDSEDNIK Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić zajedno sa potpredsednikom Vlade i ministrom odbrane Milošem Vučevićem i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem prisustvovao je danas pokaznim gađanjima u okviru završne faze obuke pripadnika Vojske Srbije sa novouvedenim naoružanjem i vojnom opremom, u Vojnom kompleksu „Pasuljanske livade“.

НАЈБОЉИ МОМЕНТИ СА ПАСУЉАНСКИХ ЛИВАДА: Председник Вучић присуствовао показним гађањима (ФОТО)

Foto: Ministarstvo odbrane

Današnjim pokaznim gađanjima prisustvovali su predsednik Republike Srpske Milorad  Dodik i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Predsednik Vučić izrazio je zadovoljstvo današnjim pokaznim gađanjima i ocenio ih je s „vrlo dobro“. Prema njegovim rečima, danas je 743 pripadnika Vojske Srbije učestvovalo u gađanju novim i modernizovanim sredstvima, a primarni cilj bio je vežba na uspostavljanju bolje koordinacije i direktne veze između dronova i naših vatrenih položaja.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (82)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)