SKANDALOZAN TEKST U DANASU PUN LAŽI: Brutalno napali Vojsku Srbije, kažu da je većina komandanata osuđena za “teške ratne zločine”?!

Novosti online

29. 09. 2024. u 17:41

SOCIOLOG Aleksej Kišjuhas napao je u sramnoj kolumni za list "Danas" srpsku vojsku i njene heroje komandante, koji su branili otadžbinu u periodu od 1991. do 1999. godine.

СКАНДАЛОЗАН ТЕКСТ У ДАНАСУ ПУН ЛАЖИ: Брутално напали Војску Србије, кажу да је већина команданата осуђена за “тешке ратне злочине”?!

Foto: Printskrin

Opozicioni "Danas" kaže da bi društvo moralo da prezire njene komandante koji su, kako navode, mahom osuđeni za teške ratne zločine?!

Osim što iznosi brutalne neistine kako su većina komandanata VJ osuđeni za ratne zločine, u Danasu piše kako bi narod morao da prezire te iste ljude koji su bili na braniku otadžbine.

Verovatno opozicioni mediji smatraju da bi NATO general Zdravko Ponoš trebalo da bude heroj naroda, pošto je kompletno uništio Vojsku Srbije.

Foto: Printskrin

BONUS VIDEO:

Džihadistička Slobodna Bosna za 24 sata objavila čak 10 tekstova u kojima napadaju Vučića i Srbiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NE STIDI SE DA SE ZOVEŠ SRBINOM! Snažna poruka upućena Novaku Đokoviću od legendarne gimnastičarke