SNAŽNA EKSPLOZIJA U ZVEČANU: Oštećena benzinska pumpa koju čuva Kurtijeva policija (VIDEO)

Novosti online

29. 09. 2024. u 08:31

JAKA eksplozija odjeknula je nešto posle ponoći u Zvečanu. Kako je javio Kljan Kosova, navodno je u eksploziji oštećena benzinska pumpa u Zvečanu, koju su inače letos preuzele vlasti tzv. Kosova i koje čuva tzv. Kosovska policija.

СНАЖНА ЕКСПЛОЗИЈА У ЗВЕЧАНУ: Оштећена бензинска пумпа коју чува Куртијева полиција (ВИДЕО)

Foto: Profimedia/Ilustracija

Na video snimku koji je ovaj medij iz Prištine objavio sa lica lica mesta vide se razbijena stakla na pumpi, razvučena žuta traka i pripadnici tzv. Kosovske policije.

Kako javljaju čitaoci iz Zvečana, više policijskih džipova sa policajcima koji imaju duge cevi blokirali su navodno put u blizini pumpe.

U Zvečanu pumpu od prvog dana čuvaju specijalne jedinice. Specijalci su bili vidljivi i u subotu. Kod pumpe se ranije danas nalazilo blindirano policijsko vozilo.

U međuvremenu stigao je i odgovor iz policije.

- Oko ponoći u blizini benzinske pumpe u centru Zvečana odjeknula je eksplozija. U ovoj eksploziji nije bilo povređenih, dok je materijalna šteta nastala na objektu (kućištu) benzinske pumpe i nekoliko automobila u blizini. Još ne možemo da kažemo šta je izazvalo ovu eksploziju, dok su nadležne jedinice na licu mesta - saopštio je za KoSSev zamenik komandira tzv. Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani kasno noćas.

(Kossev)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NE STIDI SE DA SE ZOVEŠ SRBINOM! Snažna poruka upućena Novaku Đokoviću od legendarne gimnastičarke