Naime, Mitar Mirić gostovao je prošle godine u "Amidži šou", a u jednom segmentu emisije je igrao igricu i odgovarao je na pitanja u emisiji, a onda se žestoko obrukao.

Foto: ATA images

 

 

Pitanje je glasilo: ''Koliko slova ima u azbuci?''

- 32 - odgovorio je kao iz topa.

- 30, 30 slova ima - ispravio ga je Ognjen.

- Da, da 30, to sam i rekao - pravdao se Mirić.

Afera pevača sa 30 godina mlađom devojkom

Podsetimo, domaći mediji brujali su 2019. godine o navodnoj vezi folkera Mitra Mirića sa izvesnom Draganom Janićević, iako je pevač dugi niz godina u braku sa suprugom Suzanom.

Dragana Janićijević je pevačica iz Prokuplja, a kako se pisalo ona i Mitar uplovili su u vezu dve godine pre nego što je sve dospelo u javnost.

Nakon što su naslovi o aferi pevača i 30 godina mlađe Lepe Gage osvanuli u medijima, pričalo se da je Mitra supruga Suzana izbacila iz kuće.

 

 

Međutim, on se posle svega oglasio i naveo da nije u vezi sa Draganom, te da je ona samo htela da ga iskoristi zarad popularnosti.

- To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje - izjavio je tada Mirić jednom prilikom i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma:

- Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći - ništa! To je deo profesije. Svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to - tada je rekao u emisiji "Exkluziv".

BONUS VIDEO: