Idealna za današnji ručak.

Oglas
Potrebno je:
- 3 veća batata
- 1 veča glavica luka
- 2 paprike sveže
- smrznutog povrća
- 2 šargarepe
- aleva paprika
- 1 kašika ajvara
- soli, bibera
- ulja
- 1 kašika skrobnog brašna
- peršunov list
Priprema:
Na ulju propržiti seckan luk i papriku, pa kad se prodinsta dodati smrznuto povrće i šargarepu. Dodati mlevenu papriku, ajvar, na kocke batat i naliti vodom.
Pročtajte još: Ovo sigurno niste probali: Brokoli i bešamel sos savršeno se stapaju (FOTO/VIDEO)
Oglas
Foto: Privatna arhiva
Kuvati oko 30 min. Ako je čorba ređa umutiti skrob sa vodom ili brašno i ubaciti.
Pročitajte još: BRZA KAFANSKA POGAČA: Mekana i ukusna, gotova za 20 minuta
Oglas
Foto: Privatna arhiva
Neka vri minut dva, dodati so, biber peršunov list..
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU