MARJANOVIĆ: Jadna je ona zemlja koja spadne na to da pijani Ćuta i alavi Kokanović brinu o njoj

Novosti onlajn

25. 10. 2024. u 13:36

JADNI su ona zemlja i onaj grad koji spadnu na to da ih pijani Ćuta i alavi Kokanović brane i brinu o njihovoj dobrobiti, poručio je danas Željko Marjanović, poverenik GO SNS Loznica.

foto :V.;Mitrić

- Svedoci smo danas u Loznici ponovo kako izgledaju mesta na kojima se oni pojave, kakav je haos koji ih prati i šta je ono što je njihova izmišljena pravda - naveo je Marjanović i dodao:

Samo u Kokanovićevom zamišljenom svetu je normalno da daš saglasnost da zemlju prodaš, pa da se onda boriš za nju kad zaključiš da možeš možda da dobiješ i bolju cenu. I samo Ćuta u svojim stanjima delirijum tremensa može da podržava takvo ponašanje i da pokušava celoj naciji da objasni da su naknadno probuđeni pamet i moral kod Kokanovića normalni. Idite, gospodo, lečite svoje propale političke ambicije na drugom mestu i na drugim strankama, nas ostavite da se i dalje bavimo razvojem ove zajednice i Srbije kojim smo se i do sad bavili, kako bi i takvi kao vi imali gde, kako i od čega da žive.

- Živela Srbija! Živela demokratija u kojoj svaki čovek ima pravo na javni prostor ma koliko promila alkohola u krvi imao - naglasio je Marjanović.

BONUS VIDEO:

PROTESTI NAČISTO PUKLI! Opozicija i lažni ekolozi razočarani zbog debakla u Čačku

Pogledajte više