"KAO PONOSNI ČLAN, JOŠ MNOGO TOGA DOBROG OČEKUJEM OD SNS-A" Vučić čestitao rođendan Srpskoj naprednoj stranci (VIDEO)

Novosti onlajn

21. 10. 2024. u 11:11

NA DANAŠNjI dan pre 16 godina formirana je Srpska napredna stranka, a rođendan im je na Instagramu čestitao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Danas je poseban dan, dan kada je pre 16 godina formirana Srpska napredna stranka.
Svim članovima Stranke, predsedniku Stranke, čestitam rođendan!

Živela Srpska napredna stranka, živela Srbija! - napisano je u opisu objave na Instagramu. 

- Danas je poseban dan, 21. oktobar, dan kada je pre 16 godina formirana Srpska napredna stranka. Želim da svim članovima stranke, predsedniku stranke Milošu Vučeviću čestitam rođendan i da im kažem da kao ponosni član te stranke još mnogo toga dobrog očekujem od najveće i najbolje političke organizacije ikada stvorene u Srbiji - poručio je Vučić na snimku. 

- Želim da čestitam svim članovima SNS-a na svemu što su uradili, i na onome što su odbacili one koji su bili veoma loši, i na onome što će protiv takvih umeti da se bore u budućnosti, ali pre svega na tome što su promenili lice Srbije. Što danas živimo neuporedivo bolje kao građani, što su nam plate i penzije mnogo veće, što smo izgradili mnogo puteva, bolnica, mnogo pruga, škola... Zbog toga što smo na kraju krajeva dobili investicioni rejting, ali pre svega zbog toga što Srbija danas vodi nezavisnu suverenu i slobodarsku politiku. Što se Srbija nalazi na svom evropskom putu, ali ne samo da razgovara, već neguje najbliže prijateljske odnose sa svojim prijateljima na istoku - Narodnom Republikom Kinom, Ruskom Federacijom, i svima drugima. Ta politika ide na ponos svim građanima Srbije, a od SNS-a očekujem pobede i ubuduće, da sebe menja, ali da nastavi da menja Srbiju. Ponosni član Srpske napredne stranke - zaključio je Vučić u video-poruci. 

Pogledajte više