"PRIRODNO JE DA SE VRŠI NEKA OCENA ZA RAD" Vučević - Rekonstrukcije Vlade kada za to dođe vreme

Novosti onlajn

18. 10. 2024. u 10:07

PREMIJER Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je pitanje vremena rekonstrukcije Vlade Republike Srbije.

Foto: Tanjug

- Razgovaraću sa predsednikom, moramo praviti prolazno vreme, presek stanja za ministre. Valjda je prirodno da se vrši neka ocena za rad. Da vidimo ko šta radi. A oni su svi sigurni da neće biti rekonstrukcije, oni su sigurni da Vučić i ja to radimo da zapretimo i sigurni su da oni nisu među njima, jer su oni bitni, jer imaju dobre odnose sa predsednikom, sa mnom - rekao je Vučević gostujući na TV Pink. 

Kako je naveo, princip promenjivosti mora biti u politici.

Neki su veoma savesni, a neki daju sebi za pravo da ne može doći do rekonstrukcije za njih, naveo je Vučević i dodao da će biti rekonstrukcije kada za to dođe vreme.

- Pozivam sve ministre da budu ministri u Vladi Republike Srbije i službenici Republike Srbije. Svi moraju da shvate da su službenici ove države. Mi smo na srpskom putu, ne može se reći da moramo da se opredelimo. Mi smo se odavno opredelili da smo za srpsku stolicu i srpski put. Nećemo da budemo ničije pudlice. Mi možemo da se klanjamo Gospodu Bogu i svom narodu. Da mi budemo neka druga strana, a ne naša, nećemo da budemo. Dosta te glupe priče da Srbija sedi na više stolica. I te kako je održiva ova politika - poručio je premijer Srbije.

BONUS VIDEO:

SVEČANO I SIMBOLIČNO: Novi pogon kompanije "Knjaz Miloš" pušten u rad

Pogledajte više