MINISTAR MALI: Investicioni rejting je uspeh svih nas, a efekti će se tek videti u narednim mesecima

Novosti online 07. 10. 2024. u 16:05

MINISTAR finansija u vladi Srbije, Siniša Mali, sa saradnicama proslavio je dobijanje investicionog rejtinga.

Foto printskrin Instagram/mali_sinisa

Zadovoljstvo i sreća, čak i euforija, zbog dobijanja investicionog rejtinga, ne jenjavaju ni posle tri dana, od kada smo dobili sjajne vesti za našu državu, privredu i građane. Uspeh koji smo postigli je ogroman i njegovi efekti će se u potpunosti videti u danima i mesecima pred nama.

Naš uspeh je i zaslužen, jer su iza nas godine teških reformi, fiskalne konsolidacije, ali i globalnih izazova, previranja, svetske ekonomske krize. U takvim okolnostima, uspeli smo da napravimo uspešnu, rastuću ekonomiju, čija je kruna dobijanje investicionog rejtinga. I to je zajednički uspeh svih nas.

Ponosan sam na našu Srbiju, na našu ekonomiju, na moj tim u @ministarstvo_finansija koji godinama vredno radi u interesu naše zemlje i svih njenih građana.

Zato sam želeo da se zahvalim svim zaposlenima u ministarstvu, jer su svi oni, svako u svom sektoru, doprineli ekonomskim uspesima naše zemlje, i na kraju krajeva, dobijanju investicionog rejtinga.

Na kraju radnog dana, proslavili smo zajedno, još jednu ekonomsku pobedu Srbije i njen prelazak u „prvu ligu“. A sada idemo dalje u nove pobede, jer Srbija pobeđuje!

Pogledajte više