POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)

Novosti online 06. 10. 2024. u 09:00

NEBOJŠA Popović iz Kikinde radio je u hemijskoj industriji "Hemik", nekadašnjem jugoslovenskom gigantu, koji propada dolaskom bivše vlasti na čelo države. Godine posvećenosti i rada u "Hemiku" bile su izbrisane jednim potezom političara. Nebojša, kao i 130 drugih radnika zaposlenih u "Hemiku", među kojima je bio i njegov otac, ostaju bez posla. Izgubio je sve ono u šta je verovao. Život u Kikindi postao je borba za opstanak.Za Nebojšu dolazi do promene 2015. godine, kada u Kikindu stižu nove fabrike.

Foto: Novosti

Njegovu potresnu priču pogledajte na priloženom video snimku u okviru novog serijala NOVOSTI pod nazivom "Ponovo na nogama."

"Ponovo na nogama"

Serijal "Ponovo na nogama", koji ćemo emitovati svake nedelje u 9 sati, donosi iskrene i emotivne priče ljudi širom Srbije koji su doživeli velike životne preokrete. Nakon što su ostali bez posla, suočili su se s teškom borbom za preživljavanje. Glad, besparica i očaj postali su deo njihove svakodnevice. Ipak, uz otvaranje novih radnih mesta i dolazak investicija, dobili su priliku za novi početak. Serijal prati kako su prebrodili teške trenutke, vratili svoje dostojanstvo i ponovo stali na noge, gradeći sigurniju budućnost za sebe i svoje porodice.

Pogledajte više