"ON I ŠOLAK SU HTELI DA UPROPASTE ŽIVOT VUČIĆEVOJ DECI": Nikolić i Đurić oglasile se povodom intervjua Dragana Đilasa

Novosti online 03. 10. 2024. u 16:28

DRAGAN Đilas je u intervjuu za "Radar" izjavio da je glavna SNS kampanja da su on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić u "dilu" i kako je taj "dil fenomenalan" tako što "mu tuku decu u školi i hapse prijatelje", kao i da se ambasador "ponaša kao SNS bot" na šta su potpredsednica GO Srpske napredne stranke Nevena Đurić i narodna poslanica Milica Nikolić odgovorile.

Foto: Printskrin

-  Šutnuli tajkuna drugari “spolja” pa se naljutio i neće da ih moli više da ga postave na vlast. Neka ne brinu, zvaće ih prvom prilikom, pošto ga narod neće. Ali kada lopovčina, pored svih laži, krene sa lažima o svojoj deci, koju niko ne pominje, onda ga treba podsetiti. On i Šolak, njihovi službenici i njihovi mediji, hteli su da upropaste život Vučićevoj deci! Hiljade tekstova na njihovim medijima, pretnji da će mu brat i sin biti silovani pa ubijeni i milion laži kojima ih kriminalizuju, nisu bili upućeni Đilasovoj deci, Vučićevoj jesu. - navela je na svom Iks nalogu Nikolić.

Povodom intervjua se oglasila i Đurić.

- Kao i uvek, kriminalac se sve vreme bavi Vučićem i SNS -om, jer sopstveni program nema! Istine radi, moljaka tajkun i za rukav vuče redom "spolja" ne bi li se dočepao vlasti. Nego, o rudarenju bi bilo bolje da ćuti: njegova stranka je Rio Tinto dovela u Srbiju...čak su poslanici žute stranke podržali izmene zakona u korist te kompanije! Niko ne zna, i ne treba da zna, čak ni imena njegove dece! Ali se deca Aleksandra Vučića baš u njegovim tajkunsko - medijskim krugovima pominju neprestano: od pretnji, preko uvreda, do poziva na ubistvo! I time tajkun misli da ostvari pobedu? Narod nije malouman! - rekla je ona.

Pogledajte više