"JEDNOM NIŠTARIJE, UVEK NIŠTARIJE... TU PROMENE NEMA" Đurićeva osudila sramne izjave Dragane Rakić

Novosti online 23. 09. 2024. u 12:53

NEVENA Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oglasila se povodom novih izjava Dragane Rakić, između ostalog upućenih i na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Samozvana liderka patrljaka onoga što se nekada zvalo Demokratska stranka Dragana Rakić danas se, preko tajkunskih glasila, još jednom obratila u svom stilu - krajnje glupo i nebulozno.

Sama se od sebe nameće dilema da li je teže nju slušati dok pišti i skiči u domu Narodne skupštine, sva zajapurena i pomahnitala, ili čitati sve gadosti i laži koje plasira!

Da krenemo redom...

Ekonomski slom i krah naša država je doživela baš u vreme politike čiju ovaj rezervni Lutovac sledi! Tada su nam pola miliona ljudi ostavili bez posla, a danas je Srbija ekonomski nikada jača i stabilnija uprkos brojnim izazovima. Slom i krah, ne samo ekonomski, već u svim sferama društvenog i političkog života sinonimi su za delovanje Demokratske stranke!

Kada je reč o rudarenju i litijumu kao još jednoj temi koju zloupotrebljavaju valjalo bi da zarad istine građani Republike Srbije znaju da ni predlog zakona nisu umeli i hteli valjano da sastave, a da ne govorimo o tome da su od dve tačke dnevnog reda o kojima su želeli da se govori, jednu zaboravili. Toliko o ozbiljnosti, znanju i posvećenosti.

Iako Dragana, ali i svi njeni saborci, smatraju sebe nadležnim licima i stručnjacima za sve i svašta, suštinski su samo obične neznalice i nikogovići.

A kukavički je to što je Dragana napala čoveka koji je samo radio svoj posao - portira u gradskoj kući u Vršcu. Kukavički je i to što je upala u stranačke prostorije sopstvene stranke, iživljavala se nad starijim saborcima, osnivačima stranke čiju ideologiju sledi. 

Kukavički je što se u nedostatku argumenata služi pretnjama, čak i predsedniku države, uz obaveznu viku, misleći valjda da će bukom nadomestiti nedostatak argumenata i sopstvenu glupost.

Međutim, kada samo pomene proviziju - zna se da bez iste, isključivo u njihovu, ličnu korist, niko od njih žutih đilkoša čak i ne započinje razgovor. I sve što je izgovorila je zapravo samo autoprojekcija njihovog doživljaja države i njenih građana: za njih sve, za druge - ništa.

Tome su građani stali na put još 2012. godine i rekli kome daju svoje poverenje, svake godine sve ubedljivije: politici napretka koju je definisao Aleksandar Vučić! A ovakvi, diletanti i neznalice, mogu samo da urlaju i truju medijski prostor, jer za bolje od toga i nisu. Jednom ništarije, uvek ništarije. Tu promene nema", navodi Đurićeva.

BONUS VIDEO: Ovih 20 sekundi sve objašnjava! Evo zašto ponoševac Bošković napada Vučića i Vojsku Srbije

Pogledajte više