REAKCIJE NA ALEKSIĆA: "Bili su ubeđeni da će biti odbijeni i da će onda moći da arlauču unaokolo kako se vlast plaši rasprave sa njima"

Novosti online 10. 09. 2024. u 20:59

MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke i Milenko Jovanov, poslanik u Skupštini Srbije, reagovali su na nove izjave narodnog poslanika Miroslava Aleksića povodom sazivanja posebne skupštinske sednice vezano za borbu protiv litijuma.

Foto: Printskrin

- Borba protiv rudnika litijuma je borba naše generacije! Na konferenciji za medije povodom sazivanja posebne skupštinske sednice na kojoj bi se usvojile izmene zakona kojim bi se zabranila eksploatacija litijuma i bora u Srbiji. Više od trećine poslanika je potpisalo zahtev. -  navodi se u objavi poslanika Miroslava Aleksića.

U nastavku objave, priložen je i snimak sa konferencije za medije povodom sazivanja sednice. 

Član Predstedništva SNS, Milica Nikolić prokomentarisala je ceo događaj. 

- Jeste, ostaćete zapamćeni kao generacija koja se borila za vlast uništavanjem Srbije. A, ostaćete zapamćeni i kao belosvetski lažovi, toliki da su laž o sumpornoj kiselini napisali u Predlogu zakona. Za tebe i sud overio! I po lopovluku, tolikom da si sa tastom uzeo 685 hilj. evra. - odgovorila je Nikolić.  

- Sudeći po reakcijama iz opozicije, deluje da su potpuno zatečeni, čak i ljuti, zbog odgovora Ane Brnabić da će Skupština raspravljati o njihovom predlogu. Bili su ubeđeni da će biti odbijeni i da će onda moći da arlauču unaokolo kako se vlast plaši rasprave sa njima. Kad ono... Opet stativa, opet pogrešna procena i sada, kao i uvek, sledi nova improvizacija i novo zaplitanje pilića u kučine. Diletanti.- navodi se u objavi Milenka Jovanova na društvenoj mreži Iks.

Takođe se oglasio i Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

-Zar to nije prilika da Marinika pokaže znanje koje o rudarenju deli sa Topalkom i Severinom? Izgleda autošovinisti stvarno misle da su mnogo opasni i da ćemo im biti vreće za udaranje. Mnogo greše, ako je tako. Dobiće brutalan odgovor od Vučića u Skupštini za sve što rade protiv Srbije- rekao je Terzić.

BONUS VIDEO:
Ideolog opozicije i protesta u Srbiji potrčao u Sarajevo da pljuje po Srbiji i srpstvu!

 
 
 
Pogledajte više