''NA SASTANKU SU DOMINIRALE EKONOMSKE TEME'': Oglasio se Vučić nakon sastanka sa Dodikom (FOTO)

Novosti online 22. 08. 2024. u 13:42

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Foto: Printscreen

Veoma dobar razgovor sa predsednikom Republike Srpske, napisao je na zvaničnom Instagram nalogu predsednik Aleksandar Vučić, nakon sastanka sa kolegom iz Republike Srpske.

Na sastanku su dominirale ekonomske teme, ali smo izvršili zajedničku analizu globalnih i regionalnih prilika. Sastanku je prisustvovao i potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, te je jedna od tema bila i borba protiv ilegalnih migracija. Posebnu pažnju, predsednik Dodik i ja, posvetili smo infrastrukturnom, putnom, železničkom i energetskom povezivanju Srbije i Srpske.

- Na sastanku su dominirale ekonomske teme, ali smo izvršili zajedničku analizu globalnih i regionalnih prilika. Sastanku je prisustvovao i potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, te je jedna od tema bila i borba protiv ilegalnih migracija. Posebnu pažnju predsednik Dodik i ja posvetili smo infrastrukturnom, putnom, železničkom i energetskom povezivanju Srbije i Srpske - navodi se na Instagram nalogu predsednika Vučića.

Pogledajte više