NIŽU SE SRAMNE IZJAVE OPOZICIJE O ORLIĆU: Iz SNS-a poručuju - Oni su otimali, i kožu sa leđa gulili građanima dok su vedrili Srbijom

Novosti online 12. 06. 2024. u 19:42

PREDSTAVNICI opozicije danas kukaju na sav glas zbog izbora Vladimira Orlića za novog direktora BIA-e. Članovi predsedništva SNS-a nisu nimalo iznenađeni mnogoborojnim pogrdim izjavama, te kako kažu da svojevremenu vladavinu opozicije građani Srbije pamte jedino po otimanju i guljenju kože sa leđa.

Foto Tanjug

Nevena Đurić je odgovorila na navode Borka Stefanovića o tome kako je izbor Vladimira Orlića za direktora BIA-e "partijsko otimanje državne tajne službe".

Foto: SNS

- Evo ga i Đilasov dripac sa svojim tupavim baljezgarijama i to na temu otimanja! On i njegovi su oteli, kožu sa leđa gulili građanima dok su vedrili Srbijom. I danas trče kod srbomrzaca u nameri da opet rade isto. Pristali bi ti i da im za bakšiš prazne piksle kako bi se dočepali vlasti! - napisala je Đurićeva na društvenoj mreži Iks.

Zoran Tomić je reagovao na izjave Srđana Milivojevića da je izbor Orlića na čelo BIA "paradigma propasti našeg društva". Tomić je napisao sledeće:

Foto: SNS

- Oglasio se Primerak Milivojević, poznata hodajuća opasnost po Srbuju (postavljač lokatora za bombe), a i za kučiće...dok je držao Hokus Pokus pasa lutalica u Kruševcu nije bilo, verovatno od straha jer je svestan da neće moći da rovari više protiv Srbije.

BONUS VIDEO

Pogledajte više