"TO JE OGOLILO LICE ONIH KOJI SE BORE TOBOŽ PROTIV NASILJA": Vučević na pitanje "Novosti" o prebijanju Vladimira Kostića

Novosti online 02. 06. 2024. u 22:32

PRVI čovek SNS-a Miloš Vučević rekao je za "Novosti" da osuđuje napade na bilo koga, te da nema tačne informacije o stanju Vladimira Kostića koji je napadnut u Zemunu.

Foto: Novosti

Odgovarajući na pitanje Novosti o prebijanju lokalnog funkcionera SNS-a Vladimira Kostića u Zemuni i u kakvom se stanju nalazi, Vučević je rekao da nema informacije o njegovom stanju.

- Nemam nažalost, izvinite. Bavio sam se inforamcijama iz izbornih komisija, nisam dobio te podatke. Ja osuđujem nasilje nad bilo kim, nemam nikakvu dilemu i očekujem da odgovara svako ko je počinio krivično delo. Ne pravim nikakvu razliku, a nadam se da će se naš prijatelj oporaviti i biti dobro. To je ogolilo lice onih koji se bore tobož protiv nasilja - rekao je Vučević.

Podsećamo, Vladimir  Kostić, predsednik MO SNS Zemun polje 2, kao i član stranke Stanča Stojanović pretučeni su danas od strane huligana koji su upali u prostorije stranke. Opširnije o tome pročitajte u posebnoj vesti klikom OVDE.

Pogledajte više