STRELJALI BI SVE AKO BI BILI NA VLASTI: Ne mogu da podnesu drugo mišljenje, pa bi da primenjuju nasilje

Novosti online 17. 05. 2024. u 07:40

ZANIMLjIVA konverzacija odvijala se na društvenoj mreži Iks između Bojana Pajtića i Đorđa Vukadinovića, u kojoj je Pajtić, između ostalog, konstatovao da bi predstavnici opozicionih partija zbog različitog mišljenja "streljali da su vlast", ukazavši da ne mogu da podnesu drugo mišljenje.

Foto: N. Fifić

Diskusiju je započeo Đorđe Vukadinović koji je izrazio svoj stav da bi trebalo razmisliti da li postoje uslovi za održavanje izbora 2. juna.

- Ako profesor Tanasije Marinković, Miško Jovanov, Bojan Pajtić, član pravnog tima SNP Sofija Mandić, članovi Proglasa Miodrag Majić i Gojko Božović, te Slobodan Prvanović, Igor Avžner i moja malenkost - svi različiti, i svi kažu da nema uslova za izbore 2. juna, razmislite barem.

Na to se Pajtić nadovezao:

- Ne postoji to "različiti" više. Ako zameriš išta - odmah na noć, iako si ih n puta do tada podržao i politički su ti bliski. Ja se usudih da primetim diletantizam oko predaje lista i odmah dobih "ae bre sjašite" od visokog funkcionera ZLF, a lajkovali drugi funkcioneri ZLF i PSG, kazao je Pajtić.

Vukadinović je rekao da je to tipično za domaću političku scenu.

- Sad tek videh kako su vas "počastili". I to samo zato što ste im se zamerili u ovoj jednoj stvari, kazao je Vukadinović Pajtiću.

- Bukvalno ništa drugo nisam komentarisao, a i ono napisah ne kao inicijalni tvit, nego kao reakciju na tvit Baneta Kuzmanovića, koji je preneo šta se dogodilo sa listama. U šoku to nazvah diletantizmom, dva portala prenela i šlus. Nadrealna reakcija. Streljali bi da su vlast..., rekao je Pajtić.

Foto: Tviter

Foto: Tviter

BONUS VIDEO: SAM PROTIV SVIH!Na jednoj strani su Zapad, Savo Rokfeler, Zeleno-levi, Nestorović, a na drugoj Vučić

Pogledajte više