KO TO SUDI VUČIĆU NA ĐILASOVIM MEDIJIMA? Pažljivo ih birali da liče na haške inkvizitore

Novosti online 02. 11. 2023. u 22:25

U SRAMNON "dokumentarcu" emitovanom večeras na TV N1 predsedniku Aleksandru Vučiću "sudili" su pažljivo izabrani imitatori haških inkvizitora po Đilasovom receptu.

Foto: Printskrin

Tako je jedan od glavnih "sudija" bio direktor i glavni urednik crnogorskih ‘Vijesti’ Željko Ivanović, čovek koji je sa Draganom Šolakom suvlasnik tog crnogorskog tabloida. 

Osim njega, predsednika Srbije najstrašnije je napadao i sarajevski ekstremista, novinar Senad Pećanin nadaleko poznat kao veliki mrzitelj Srba, Srbije i svega srpskog, a kao ‘sudija’ nastupio je i advokat Božo Prelević koji je bio u najcrnje vreme vladavine DOS-a.

Sasvim je, najzad, zanimljivo da je šefa države na N1 udarila i Vesna Rakić Vodinelić, profesorka jednog privatnog fakulteta, a kod koje je Vučić dobio desetku iz predmeta Građansko procesno pravo (dok je bila profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beograd). Toliko je, valjda, bio "glup i zao"…

Naravno, u celoj emisiji, u čitava dva sata nije bilo nijednog sagovornika koji bi rekao bilo šta drugačije od najstrašnijih uvreda protiv Vučića u orkestriranoj kampanji o kojoj smo već pisali.

Pogledajte više