NOVA TEORIJA ZAVERE IZ OPOZICIONIH REDOVA: Vučić pobedio Španiju, Ameriku, Tajland i Argentinu da prikrije pismo evroparlamentaraca (VIDEO)

Novosti online

13. 08. 2023. u 22:39

NOVA opoziciona teorija zavere, koju smo imali prilike da čujemo na televiziji Nova, je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izdejstvovao da Srbija postane domaćin EKSPA 2027 kako bi prikrio pismo evroparlamentaraca o Kosovu i Metohiji.

Foto: Printscreen

- Da li je momenat kada i Vučić i Ana Brnabić kreću sa ovom pričom oko EXPO2027, da li je to zgodan momenat da se prekrije eventualno i ono pismo koje dolazi od parlamentaraca a tiče se Kosova? Da li mu možda IPSOS-ova istraživanja daju signal da prekriju ovo priču - zapitao je voditelj N1.

Predsednik Vučić je ranije rekao da nema problem sa pismom i inicijativom koje su potpisali evroparlametarci, jer bi on za njih bio dobar, a Srbija "moderna zemlja" kada bi rekao da je Republika Srpska genocidna tvorevina, Kosovo albansko, kada bi manje napredovala, uvela sankcije Moskvi i poslala dobrovoljce u Ukrajinu da se bore protiv Rusa.

- Na Kosovu pravim probleme jer ne priznajem nezavisnost. Mediji kažu da je pismo protiv Vučića, ali ono je samo formalno naslovljeno na mene, a u suštini je protiv Srbije. Kriv sam što ne priznajem nezavisnost Kosova i time izazivam nestabilnost i pravim probleme - poručio je Vučić.

BONUS VIDEO: "ZAKLjUČANE" NOVINARKE - Ovo je prava istina šta se desilo

Pogledajte više