JOKIĆ JE ISTI, ALI DENVER NIJE: Šta više trostruki MVP mora uraditi kako bi doneo prvu pobedu Nagetsima?

V.M.

28. 10. 2024. u 13:48

DENVER se muči na startu sezone, ali večeras ima lepu priliku da upiše prvu pobedu protiv Toronta (0.30), a mi verujemo da će ga do nje povesti Nikola Jokić.

FOTO: Tanjug/AP

Nagetsi su preko leta ostali bez veoma bitnog šrafa, Kentavijusa Kaldvela Poupa i nisu ga adekvatno zamenili, dok je evidentno da igrači poput Marija i Portera nisu u formi, tako da uvodni porazi od Oklahome i Klipersa nisu mnogo iznenadili.

Određene promene su preko potrebne i verujemo da će ih Majk Meloun izvršiti, ali ono što ne treba da menja je minutaža Nikole Jokića koji je i ovu sezonu započeo u stilu.

Trostruki MVP lige je protiv Oklahome upisao tripl-dabl, dok je u duelu sa Klipersima ubacio 40 poena, međutim, to nije bilo dovoljno da se upiše pobeda ni na jednom od tih mečeva.

Popularni Džoker radi sve što je u njegovoj moći, ali jednostavno ostatak tima mora zaigrati bolje kako bi se beležili bolji rezultati.

Samo par igrača u ligi se može nositi sa Jokićem, a Toronto definitivno nema košarkaša koji to može učiniti, tako da očekujemo novu brutalnu partiju najboljeg košarkaša današnjice i tipujemo da će Nikola prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: Nikola Jokić +27,5 (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više