NOVA SEZONA, ISTI JOKIĆ: Nikolina dominacija NBA ligom se nastavlja

V.M.

24. 10. 2024. u 12:20

JOŠ jedan naš večerašnji izbor je najbolji igrač sveta čiji Denver nagetsi dočekuju Oklahoma siti tandere u "Bol areni" (4.00).

FOTO: Tanjug/AP

Nakon osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, Nikola Jokić je spreman za pohod na drugu titulu i odbranu naslova MVP-ja NBA lige.

Sjajni srpski centar je bio proglašavan za najboljeg igrača lige tri puta u prethodne četiri sezone, tako da je postavio sebi visoke ciljeve, ali on iz godine u godinu uspeva da ih nadmaši i postavi nove rekorde.

Jokić bi ove sezone mogao imati motiv više pošto je Denver podbacio u plej-ofu prošle sezone, eliminisan je u polufinalu Zapada od Minesote u sedam utakmica i momak iz Sombora je spreman da vrati svoju ekipu u veliko finale.

Prvi protivnik biće mu jedan od glavnih rivala na Zapadu, ekipa Oklahome koja takođe pretenduje na titulu i večeras nas očekuje veoma zanimljiva utakmica.

Verujemo da će Jokić imati dominantnu partiju, a kao predlog bismo izdvojili da će prebaciti zadatu granicu skokova, pošto nije velika za njegove standarde.

NAŠ TIP: Nikola Jokić skokovi +12,5 (kvota 1,83)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više