OBA TIMA SE MUČE NA STARTU PRVENSTVA: Pobeda im je preko potrebna

V.M.

09. 10. 2024. u 10:00

U četvrtom kolu poljske odbojkaške Superlige, Benđin će ugostiti Olštin (20.30).

Foto: Profimedia

Domaćin je ove sezone novajlija u eliti i svi mu predviđaju borbu za opstanak. Prvenstvo je otvorio pobedom nad Katovicama (3:0), ali nakon toga je ušao u seriju loših rezultata i doživeo je tri uzastopna poraza na kojima je osvojio samo jedan set.

Benđin je po individualnom kvalitetu igrača realno gledano među najlošijima u ligi i zbog toga se očekuje da će tokom čitave sezone biti deo donjeg doma.

Vredi napomenuti da njegov dres trenutno nosi naš Luka Tadić, primač servisa je nakon par uspešnih sezona u Partizanu prešao u znatno jaču ligu i treba mu vremena da se privikne na kvalitet igre u Poljskoj.

Što se tiče Olština, on je preko leta ostao bez svog najboljeg igrača, Alana Souze, kao i tehničara Tuaninge, tako da je sa potpuno promenjenom dijagonalom ušao u novu sezonu.

Gubitak Souze je poremetio goste koji su doživeli tri poraza na startu prvenstva, ali u prošlom kolu su došli do prve pobede savladavši Stal sa 3:0 u setovima.

Danas bismo prednost dali Olštinu, ali Benđin igra pred svojim navijačima i biće motivisan, tako da predlažemo plus poene jer je kvota na goste premala.

NAŠ TIP: +175,5 (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više