ZVEZDA BI DA UČINI NEMOGUĆE: "Crveno-beli" jure veliki zaostatak

V.M.

08. 10. 2024. u 09:20

U revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za odbojkašku Ligu šampiona, Crvena zvezda će pred svojim navijačima pokušati da preokrene dvomeč u svoju korist protiv Oriona (17.00) koji ju je u Holandiji savladao sa 3:0 u setovima.

FOTO: OSSRB

Nakon rutinske pobede nad Omonijom u prvom kolu kvalifikacija, Zvezda je sa određenom dozom samopouzdanja otišla u Holandiju, kladionice su davale jednake šanse obema ekipama, međutim, na terenu je postojao samo jedan tim.

Orion je igrao odlično od samog starta, nametnuo je svom ritam i nakon veoma neizvensog prvog seta (26:24), druga dva je bez ikakvih problema rešio u svoju korist (25:20, 25:20).

Najefikasniji u pobedi Holanđana bio je Maksim Škredau sa 15 poena, dok je kod Zvezde Omar Ahmed nanizao deset.

Pred "crveno-belima" je sada veoma težak zadatak, pošto su izgubili sa 0:3, oni večeras prvo moraju slaviti sa 3:0 ili 3:1 u setovima kako bi meč odveli u "zlatni set" koji takođe moraju rešiti u svoju korist kako bi se plasirali u finale plej-ofa za Ligu šampiona.

Našem prvaku će danas veoma važno biti da dobro otvori utakmicu, ukoliko osvoji prvi set biće joj znatno lakše u nastavku meča i tipujemo da će to i učiniti.

NAŠ TIP: prvi set 1 (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Pogledajte više